A társaság története 1997-ben kezdődött Szegeden, amikor gyógyszeripari fejvadászattal kezdtünk foglalkozni.

Mivel a vállalat egyre több olyan multival került kapcsolatba, melynek ekkor még nem volt magyarországi képviselete, a fejvadászati tevékenység mellett egyes termékek értékesítését, vagy akár az adott vállalat hazai teljes körű képviseletét is vállaltuk.

Mivel a Goodwillnek túl nagy volt a függősége a partnerektől úgy döntöttünk: újabb lépést teszünk, és belevágunk a saját gyógyszerek forgalmazásába.

Az előkészületek 2010-ben értek révbe, ekkor jelent meg a piacon első saját készítményeivel a vállalat. Generikus gyógyszerek licencét szereztük meg és ezeket goodwillesítettük. A fejlesztést és a termékek törzskönyvezését mi végezzük, ahogy a logisztikai tevékenységet és az értékesítést is, a gyártást azonban jórészt bérmunkában oldjuk meg. A csoport öt-hat év alatt egy teljes termékportfóliót épített ki 40-50 márkával, amelyek között vényköteles és recept nélkül kapható gyógyszerek, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek is vannak.

Közben a határokon túlra is kimerészkedtünk. Szerbiában már jó ideje működik ugyanezen a néven egy cég, amelynek a többségi tulajdonosa a magyar Goodwill.

A nem túl távoli tervekben szerepel a gyártás fejlesztése is. Most egy kicsit a feje tetejére állított gyógyszergyártó vagyunk, amely minden fontosabb tevékenységet végez, a termelést kivéve. Két éve működik ugyan egy nem túl nagy, étrend-kiegészítőket előállító üzemünk, de szeretnénk ezen a területen is továbblépni, akár egy kisebb cég felvásárlásával.