A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorong egyesület nemcsak az élsportra, hanem egyre inkább a gyerekekre is koncentrál. A szegedi csapat több éves támogatását azért tartom fontosnak, mert hiszek abban a szellemiségben, melyet a klub képvisel. Elengedhetetlennek tartom, hogy minél több gyermek sportoljon iskola után, mert a sport olyan tartást és segítséget ad, amely életük során nagy előnyt fog jelenteni számukra.

A nagy hagyományokkal rendelkező jégkorongcsapat 2016 tavaszán lépett új korszakába. A szegedi egyesületnek már akkor kettős célja volt. Az első és legfontosabb, hogy biztos alapokat teremtsen, és stabil utánpótlásbázis alakuljon ki az egyesületnél. Ezt elérték: a gyerekek létszáma megháromszorozódott, az infrastruktúra pedig soha nem látott léptékben fejlődött. Az egyesület komoly toborzásba kezdett és 2018 szeptemberétől kilenc óvodával és hat általános iskolával kötött szerződést. Ez azt jelenti, hogy közel nyolcszáz gyerek kezdett el korcsolyázni, hét edző foglalkozik a fiatalokkal.

A csapat kabalaállata, Loli szerepel a játékosok mezén. A puffin ötlete mögött egy írországi utazásom áll, ott ismerkedtem meg ezzel a különleges madárfajjal, mely szimbolizálja a tisztaságot, a friss levegőt, és ha nem is a jégen, de a nagyon hidegben is jól elvan. Kitartó, ügyes és erős, ezek a tulajdonságok a sportban is aranyat érnek. A piros csőre pedig az emberek télen kipirult orrára emlékeztet, ilyet a hokis kisgyerekeknél sokat lehet látni.