Oklevél átvétel a Magyar Multi Program keretein belül – Goodwill Pharma

Dr. Jójárt Ferenc és Dr. Kardos Mária, a Goodwill Pharma alapító tulajdonosai, fontosnak tartják a stratégiai tervezést, mely nemcsak a közeljövőben, hanem hosszú távon is fontos lesz egy vállalat sikerében, inspirálja a kreatív gondolkodást és lelkesíti a kollégákat az innovatív, a piac igényeit minél jobban kiszolgáló gondolkodásra.

Stratégiájuknak és kemény munkájuknak köszönhetően most átvehették a Magyar Multi Program keretein belül okleveleiket. Ezek az oklevelek az elkövetkezendő időszak nagy projektjeit szimbolizálják a Goodwill Pharma gyógyszeripari cégnél.

Dr. Jójárt Ferenc

A térség számára nagyon jó fejlődési lehetőség a Szegeden erősödő gyógyszeripar. A Magyar Multi Program keretében az elkövetkező három évben komplex vállalatfejlesztést valósíthatnak meg, megépítik új irodaházukat, nő majd a raktározási kapacitásuk, olyan gyártó és üzemi területet alakítanak ki, amelyben flexibilisen tervezhetnek a legmodernebb technológiákkal. Megújul a vállalatirányítási rendszerük is, ezzel együtt számos új munkahelyet teremtenek majd. A külföldi terjeszkedést is folytatni fogják.

Az elkövetkező három év mellett azonban nagyon fontos megemlíteni, hogy a közelmúltban milyen nagy volumenű lépések és fejlesztések álltak a sikerek hátterében.

Sikerrel pályáztak a budapesti értéktőzsde vállalat átalakítási és tőzsdére bevezetési programjára. A cég részvényeit a budapesti értéktőzsde Extend csoportjába kívánják bevezetni.

Szent-Györgyi Albert munkássága példaként szerepel előttük már a kezdetek óta, tiszteletére és nevének ápolására létrehozták a Szent-Györgyi Albert vitamincsaládot, melynek zászlóshajója a Szent-Györgyi Albert C-vitamin. A termékcsalád folyamatosan bővül, az idei évben a Szent-Györgyi Albert FORTACELL készítménnyel, mely a betegségtől legyengült szervezet támogatására szolgáló termék.

Folyamatosan dolgoznak újabb gyógyszerek fejlesztésén, hamarosan megjelenik az első növényi alapú készítményük a hazai gyógyszertárakban is. Az SZTE-vel is felvették a kapcsolatot. Egyeztették a gyógynövények és gyógyszerfejlesztési projektek kapcsán az együttműködési lehetőségeket. Dolgoznak azon, hogy olyan átfogó tanulmány készüljön el, amivel a gyógynövényipar Szegeden, az országban és világviszonylatban jelentős tényező legyen.

Dr. Kardos Mária