A 2021- es évben számos elismerést kapott a Goodwill Pharma. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy november 18- án átvehettünk a Business SuperBrands díjat is. Nemcsak rendkívül nagy szakmai elismerést jelent, hanem vásárlóink elégedettségét is bizonyítja számunkra.

A Superbrands program a világ legnagyobb független díjazási rendszere. Vállalatunkat 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság találta érdemesnek a díjra. A legkiválóbb magyarországi cégeket és márkákat emelik ki, amelyek a fogyasztókkal, vállalkozásokkal, szervezetekkel is kapcsolatban állnak. Ez alapján a legnagyobb nyereséggel rendelkező hazai cégek és az olyan kisebb vállalkozások is lehetőséget kapnak, akiknek kiemelkedő a kommunikációs- és márkaépítési stratégiája.

 

 

Superbrands díj oklevélIgyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a tradíciókra, miközben szem előtt tartjuk a modern kor elvárásait. Az elmúlt 25 évben portfóliónkban számos olyan termék szerepel, amely egyedi, speciális megoldást jelent különböző egészségügyi problémákra.  Első szempont számunkra az igények minőségi, komplex kiszolgálása.

Kiemelendő, hogy a gyógyszerek forgalmazása mellett étrend-kiegészítőket és speciális gyógyászati célra szánt élelmiszereket is fejlesztünk. Kommunikációnk fontos eleme a tájékoztatás és egészségnevelés.

Igyekszünk követni Szent-Györgyi Albert tudományos látásmódját, filozófiáját, elkötelezettségét, ezzel együtt a legjobbra való törekvést is. Legtöbben a Szent-Györgyi Albert C-vitamin családhoz kötnek bennünket, mely számunkra megtiszteltetés, a Professzor munkássága örök példaként áll előttünk.

 

 

Szent-Györgyi Albert termékcsalád

“Felelősek vagyunk a saját egészségünkért, a jövőnk pedig attól is függ, milyen tudatosságot és példát adunk át a fiatalabb generációknak” – vallja Dr. Jójárt Ferenc, a Goodwill Pharma Kft. cégalapító tulajdonosa.